Тайната Съвет: Facebook Спечелване покер Основни Zynga Продължи


Zynga Покер Мания, booming покер Facebook за да се чувстват навсякъде. Игра това беше много вълнуващо и се уверете, че това време. Отнема много високи умения, за да спечели играта на покер Zynga Facebook. Ето някои съвети, аз се радваше на най-надеждните. 
Magic карта Запознайте се с ръце на съществуващи карти. Вие сте щастливи, ако имате следните медал в многобоя, AK, JK, 10K, 5K, J10, J5. Всички в и да победим. 
Специален подарък Зная съперника си. НИВО каквото и опонента ви няма да бъде проблем, ако имате дар, който е по-скъпо. Но този трик обикновено се разбира с играчите, които са на високо ниво, така че обикновено използват тактиката промените ПОДАРЪК ПОДАРЪК съученици скъпи с евтини тъкани. Но си заслужава да опитате, ако играете с начинаещи. 
Добра позиция Запознайте се с противника си седнало положение. Трик това е наистина моята страст. Ако играете с пълна маса на играчите, а след това най-добре да седне е в правилната позиция Zynga NO2 момиче. Обикновено карти, които излязоха хубави неща. Не забравяйте обаче, ако победи в един ред пряко 2x STAND UP след това се върна на масата или бюрото ново търсене. Един трик е си заслужава да опитате.Създаване на профил Други FB Направете си сянка FB сметка. Perfect след повече от две. Намерете таблицата, че има само пет места само. Възпроизвеждане на четири сметки наведнъж. Как да направите? със сигурност много, които искат това. Номерът е да се използват четири различни браузъри. Mozilla, Opera, Flock, Internet Explorer и други браузъри. Хайде гарантирано да спечелят и задръжте, престой като играч чакат жертвата си стигна до пети. 
Play SITnGO Като има предвид FB на коренно различни, играят SITnGO. SITnGO? Това покер SITnGO модел игра турнир, където се играе безплатно в съответствие с тарифа, има sampe 1K 1M, но парите се dimeja когато играе е 1000. Победителят е този, който може да оцелее до края. Представете си, ако играта е третият ни FB сметка. Имаме шанс да спечелим всички шампиони 1.2, и 3. Страхотно!  
Това е някакъв таен трик, който е гарантиран да играе покер печалби Facebook, въз основа на личен опит. И още много други трикове, които все още трябва да се изучава и все още е в пробен период. Аз ще пост-късно, ако наистина мощен. Успех на покер Мания!

Advertiser

 
function hideNow(e) { if (e.target.id == 'ac-wrapper') document.getElementById('ac-wrapper').style.display = 'none'; }